Peter Holčík

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ličkovci - Kamarátska výpomoc

Ako sme začali s rekonštrukciou pekného 2 izbového bytu ?
Všetko to začala kúpa pekného dvoj-izbového bytu v Myjave v tichej mestskej štvrti, ktorý si zakúpili moji dobrý kamaráti Mirko a Marcelka.  Byt je v tichej časti mesta a do centra mesta je to asi 2 minúty pešo - ideálna kombinácia. Už keď som mojím priateľom pomáhal sťahovať tento byt, tak sme vysedávali v kuchynke, pili kávičku a polemizovali o tom, kde čo a ako spraviť. Samozrejme všetko je v dnešnej dobe o investíciách a nie každý mladý pár, ktorý sa rozhodne spolu bývať má na kúpu bytu a ešte aj skorú rekonštrukciu bytu peniaze. Podľa mňa je to ale vynikajúca situácia, pretože kým sa človek dostane k nejakým tým finančným prostriedkom má čas si rozmyslieť všetky klady a zápory celej rekonštrukcie a má čas vychytať všetky "muchy" a nedostatky...a taktiež vkus sa často mení.
:: KÚPELŇA: Celá rekonštrukcia začala kúpelnou, ktorú si Marcelka navrhla sama. Samozrejmosťou boli skrinky na mieru z materiálu - Orech tmavý, nové umývadlo s batériou.
:: SPÁLŇA: Pre druhý bod rekonštrukcie sa rozhodli pre spálňu.  Mirko počas pár dni pripravil miestnosť na "malovku". Marcelka zatiaľ vybrala krásne elegantné farby. Rozhodla sa pre kombináciu dvoch farieb - čokoládová tmavšia a čokoládovo-krémová. Jemnejšou sme vymalovali 3 steny a strop a tmavou 1 stenu, ktorá bude za čelom postele. Mirko dal miestnemu majstrovi  vybrusiť a zreparovať staré dobyté masívne parkety. Zvolili sme tmavší odtieň morenia. Po tomto všetkom sme si sadli opäť ku kavičke a začali navrhovať voľne stojatú skrinu so systémom posuvných "roldorových" dverí po celej dĺžke steny protilahlej tmavej steny. Celá skriňa je vyrobená z DTD 16mm, dekor pre dvere: Slonová kosť , korpus: Javor Tmavý. Vnútorné vybavenie je štandartne, použitý materiál biela 12mm. Ako to všetko prebieha si môžte pozrieť vo fotogalérií...skriňu vyrába firma FEPA -Ferianec Pavol
FOTOGALÉRIA:

Ostatné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014